Home » Uncategorized @sr » Начелник општине уприличио пријеме поводом Дана општине

Начелник општине уприличио пријеме поводом Дана општине

Поводом Дана општине Власеница, који је свечано обиљежен централном манифестацијом 21. септембра, начелник Власенице Мирослав Краљевић заједно са сарадницима, данас је угостио представнике удружења и организација цивилног друштва,  спортских клубова и медије.

Ово је била прилика да са њима разговара о свему ономе што је урађено у протеклих годину дана, као и о плановима за наредни период. Присутни су похвалили сарадњу са локалном заједницом и ангажман начелника, који је, према њиховим ријечима, за кратко вријеме урадио много тога за Власеницу.

 „Желим да искажем захвалност свим присутнима на досадашњој успјешној и коректној сарадњи, којој се надам и у будућем периоду”, рекао је начелник Краљевић.

 

Поводом Дана општине Власеница, који је свечано обиљежен централном манифестацијом 21. септембра, начелник Власенице Мирослав Краљевић заједно са сарадницима, данас је угостио представнике удружења и организација цивилног друштва,  спортских клубова и медије. Ово је била прилика да са њима разговара о свему ономе што је урађено у протеклих годину дана, као и о плановима за наредни период. Присутни су похвалили сарадњу са локалном заједницом и ангажман начелника, који је, према њиховим ријечима, за кратко вријеме урадио много тога за Власеницу.  "Желим да искажем захвалност свим присутнима на досадашњој успјешној и коректној сарадњи, којој се надам и у будућем периоду”, рекао је начелник Краљевић.…

Review Overview

User Rating: 0.25 ( 1 гласови)