Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Власеница добија спортску халу

Власеница добија спортску халу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је у Власеници изјавио да ће ова општина у наредном периоду добити милион марака за изградњу спортске дворане.

Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, упознао је предсједника Српске са власеничким кошаркашицама које су актуелне првакиње Републике Српске, тј. побједнице на Малим олимпијским играма одржаним у мају 2018. године у Бањој Луци.

С обзиром на сталне спортске успјехе по којима је Власеница позната, предсједник Додик је казао да је спортска дворана Власеници неопходна и да ће он и Влада Српске обезбиједити боље услове за власеничке спортисте.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је у Власеници изјавио да ће ова општина у наредном периоду добити милион марака за изградњу спортске дворане. Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, упознао је предсједника Српске са власеничким кошаркашицама које су актуелне првакиње Републике Српске, тј. побједнице на Малим олимпијским играма одржаним у мају 2018. године у Бањој Луци. С обзиром на сталне спортске успјехе по којима је Власеница позната, предсједник Додик је казао да је спортска дворана Власеници неопходна и да ће он и Влада Српске обезбиједити боље услове за власеничке спортисте.

Review Overview

User Rating: Be the first one !