Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Асфалтирана улица Кик

Асфалтирана улица Кик

У оквиру санације и модернизације градских саобраћајница, завршено је асфалтирање дијела улица Кик и Николе Тесле, укупне дужине 390 метара, за шта је Општина Власеница издвојила више од 35.000 КМ.

Ради се о улицама које повезују насеља Панорама, Брегови и Сушица са центром града, а које су биле знатно оштећене.

Задовољни мјештани истакли су да им је сада омогућен несметан прилаз стамбеним и гаражним објектима.

Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

Начелник општине Мирослав Краљевић изразио је наду да ће временски услови продужити грађевинску сезону како би се радови и на другим локацијама  привели крају, а све са циљем побољшања живота грађана.

 

 

У оквиру санације и модернизације градских саобраћајница, завршено је асфалтирање дијела улица Кик и Николе Тесле, укупне дужине 390 метара, за шта је Општина Власеница издвојила више од 35.000 КМ. Ради се о улицама које повезују насеља Панорама, Брегови и Сушица са центром града, а које су биле знатно оштећене. Задовољни мјештани истакли су да им је сада омогућен несметан прилаз стамбеним и гаражним објектима. Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници. Начелник општине Мирослав Краљевић изразио је наду да ће временски услови продужити грађевинску сезону како би се радови и на другим локацијама  привели крају,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !