Home » Uncategorized @sr » Радови и на дионици пута Власеница – Цикотска Ријека

Радови и на дионици пута Власеница – Цикотска Ријека

У оквиру планиране модернизације 1750 метара дуге дионице локалног пута Власеница – Цикотска Ријека, од Рашића Гаја до Оштре Главице, предузеће „Зворникпутеви“ приводи крају припреме за асфалтирање.

У октобру прошле године, локална власт обезбиједила је 190.000 КМ за санацију и асфалтирање 1450 метара дуге дионице Пискавице – Рашића Гај, а сада се настављају радови на поменутом путном правцу, као што је и обећано становништву.

Oва дионица знатно је девастирана, што представља озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају. Нова саобраћајница олакшаће живот 1500 становника власеничких села којима ће, коначно, бити омогућена нормална комуникација са градом.

 

 

 

У оквиру планиране модернизације 1750 метара дуге дионице локалног пута Власеница - Цикотска Ријека, од Рашића Гаја до Оштре Главице, предузеће "Зворникпутеви" приводи крају припреме за асфалтирање. У октобру прошле године, локална власт обезбиједила је 190.000 КМ за санацију и асфалтирање 1450 метара дуге дионице Пискавице - Рашића Гај, а сада се настављају радови на поменутом путном правцу, као што је и обећано становништву. Oва дионица знатно је девастирана, што представља озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају. Нова саобраћајница олакшаће живот 1500 становника власеничких села којима ће, коначно, бити омогућена нормална комуникација са градом.      

Review Overview

User Rating: Be the first one !