Home » Друштво » Сајам пољопривреде и привреде у петак, 12. октобра

Сајам пољопривреде и привреде у петак, 12. октобра

Општина Власеница позива вас да посјетите власенички Сајам пољопривреде и привреде, 4. по реду, који ће бити одржан 12. октобра у СШЦ „Милорад Влачић“ у Власеници. Јесења смотра окупиће и ове године велики број излагача, који ће представити своје производе и услуге.

Отварање Сајма предвиђено је у 10:00 часова.

Циљ манифестације је афирмација и промоција пољопривредне и привредне производње у различитим областима. То је прилика да произвођачи испромовишу своје производе и остваре профит, а уједно и да успоставе контакте и унаприједе своје пословање, док посјетиоцe очекује богата понуда.

Поред Сајма, у Власеници ће се 12. октобра традиционално одржати Михољски вашар, који се у овом граду одржава још од 1903. године.

 

 

Општина Власеница позива вас да посјетите власенички Сајам пољопривреде и привреде, 4. по реду, који ће бити одржан 12. октобра у СШЦ „Милорад Влачић“ у Власеници. Јесења смотра окупиће и ове године велики број излагача, који ће представити своје производе и услуге. Отварање Сајма предвиђено је у 10:00 часова. Циљ манифестације је афирмација и промоција пољопривредне и привредне производње у различитим областима. То је прилика да произвођачи испромовишу своје производе и остваре профит, а уједно и да успоставе контакте и унаприједе своје пословање, док посјетиоцe очекује богата понуда. Поред Сајма, у Власеници ће се 12. октобра традиционално одржати Михољски вашар, који се у овом…

Review Overview

User Rating: Be the first one !