Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Aсфалтирана дионица пута према Цикотској Ријеци

Aсфалтирана дионица пута према Цикотској Ријеци

Дионица локалног пута Власеница – Цикотска Ријека у дужини од око 1,5 километара добила је асфалт, што ће у великој мјери олакшати живот 1.500 становника власеничких села.

„Све је одрађено према плану и распореду, задовољни смо јер ће ова дионица  олакшати комуникацију са градом”, истакао је шеф Одјељења за просторно уређење и стамбено–комуналне послове Александар Миладиновић

Он је додао да ће се убрзано наставити асфалтирање на преосталим градским саобраћајницама, као и у приградским насељима.

Oва дионица била је знатно девастирана, што је представљало озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају.

Дионица локалног пута Власеница - Цикотска Ријека у дужини од око 1,5 километара добила је асфалт, што ће у великој мјери олакшати живот 1.500 становника власеничких села. "Све је одрађено према плану и распореду, задовољни смо јер ће ова дионица  олакшати комуникацију са градом”, истакао је шеф Одјељења за просторно уређење и стамбено–комуналне послове Александар Миладиновић.  Он је додао да ће се убрзано наставити асфалтирање на преосталим градским саобраћајницама, као и у приградским насељима. Oва дионица била је знатно девастирана, што је представљало озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају.

Review Overview

User Rating: Be the first one !