Home » Uncategorized @sr » Настављена санација градских улица

Настављена санација градских улица

У оквиру санације и модернизације градских саобраћајница извршена је припрема за асфалтирање улица Николаја Велимировића и Бранка Радичевића.

Ради се о улицама које су биле знатно оштећене и нису обнављане годинама уназад.

Прије постављања асфалта предузеће „Водовод и канализација“ извршиће неопходне радове на водоводној мрежи.

Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

Начелник општине Мирослав Краљевић изразио је наду да ће временски услови продужити грађевинску сезону како би се радови и на другим локацијама  привели крају, а све са циљем побољшања живота грађана.

У оквиру санације и модернизације градских саобраћајница извршена је припрема за асфалтирање улица Николаја Велимировића и Бранка Радичевића. Ради се о улицама које су биле знатно оштећене и нису обнављане годинама уназад. Прије постављања асфалта предузеће "Водовод и канализација" извршиће неопходне радове на водоводној мрежи. Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници. Начелник општине Мирослав Краљевић изразио је наду да ће временски услови продужити грађевинску сезону како би се радови и на другим локацијама  привели крају, а све са циљем побољшања живота грађана.

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)