Home » Uncategorized @sr » Санација водоводне и канализационе мреже у улицама Николаја Велимировића и Бранка Радичевића

Санација водоводне и канализационе мреже у улицама Николаја Велимировића и Бранка Радичевића

У оквиру припрема за асфалтирање улица Николаја Велимировића и Бранка Радичевића, на иницијативу начелника општине Власеница Мирослава Краљевића, локално предузеће „Водовод и канализација“ приступило је санацији водоводне и канализационе мреже, које се налазе у изузетно лошем стању.

Начелник опшине Мирослав Краљевић истакао је да је било неопходно прије самог асфалтирања замијенити водоводне и канализационе цијеви и санирати све што је потребно. Он је додао да се ради о улицама које, као и већина других,  нису обнављане и одржаване годинама уназад, те да се налазе у катастрофалном стању.

Станари поменутих улица изразили су задовољство што ће им коначно бити омогућен несметан прилаз стамбеним објектима.

Локална власт прошле године приступила је санацији и модернизацији градских улица и прилаза стамбеним зградама, а све са циљем да се грађанима обезбиједе квалитетнији услови за живот.

Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

 

У оквиру припрема за асфалтирање улица Николаја Велимировића и Бранка Радичевића, на иницијативу начелника општине Власеница Мирослава Краљевића, локално предузеће "Водовод и канализација" приступило је санацији водоводне и канализационе мреже, које се налазе у изузетно лошем стању. Начелник опшине Мирослав Краљевић истакао је да је било неопходно прије самог асфалтирања замијенити водоводне и канализационе цијеви и санирати све што је потребно. Он је додао да се ради о улицама које, као и већина других,  нису обнављане и одржаване годинама уназад, те да се налазе у катастрофалном стању. Станари поменутих улица изразили су задовољство што ће им коначно бити омогућен несметан прилаз стамбеним објектима. Локална власт прошле…

Review Overview

User Rating: Be the first one !