Home » Uncategorized @sr » Обавјештење о радном времену 21.11.2018. године

Обавјештење о радном времену 21.11.2018. године

​​У складу сa Законом о празницима Републике Српске („Сл.Гласник РС“ бр. 43/07), 21. новембар 2018. године, Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ, је републички празник и нерадни  дан.

У дане празника Републике не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности.

Истоименим Законом је прописано да ће начелник општине, односно градоначелник одредити која су предузећа, установе и друге организације са подручја јединице локалне самоуправе, ради задовољења неопходних потреба грађана, дужни да раде у дане празника Републике и у ком обиму. У складу сам тим, обавјештавамо вас да је радно вријеме трговачких и занатских радњи дана 21.11.2018. године (сриједа) до 12:00 часова.

​​У складу сa Законом о празницима Републике Српске („Сл.Гласник РС“ бр. 43/07), 21. новембар 2018. године, Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ, је републички празник и нерадни  дан. У дане празника Републике не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности. Истоименим Законом је прописано да ће начелник општине, односно градоначелник одредити која су предузећа, установе и друге организације са подручја јединице локалне самоуправе, ради задовољења неопходних потреба грађана, дужни да раде у дане празника Републике и у ком обиму. У складу…

Review Overview

User Rating: Be the first one !