Home » Uncategorized @sr » Асфалтирана улица Уроша Предића

Асфалтирана улица Уроша Предића

У власеничком насељу Топлик предузеће „Зворникпутеви“ данас је завршило асфалтирање улице Уроша Предића дуге 250 метара.

Упоредо са овим радовима, у истом насељу, у улици Мајора Милана Тепића, дужине 320 метара, која излази на магистрални пут M 19, врши се припрема подлоге за асфалтирање. У току је издизање шахтова и  сви остали радови који претходе асфалтирању. Ради се о улицама које раније нису имале асфалт, те ће за 400 домаћинстава, колико броји ово насеље, значајно бити олакшана свакодневна комуникација са градским центром.

Након завршетка ових радова, нови асфалт добиће и улице Николаја Велимировћа и Бранка Радичевића, у ужем центру града.  

Радове на санацији и модернизацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

 

У власеничком насељу Топлик предузеће "Зворникпутеви" данас је завршило асфалтирање улице Уроша Предића дуге 250 метара. Упоредо са овим радовима, у истом насељу, у улици Мајора Милана Тепића, дужине 320 метара, која излази на магистрални пут M 19, врши се припрема подлоге за асфалтирање. У току је издизање шахтова и  сви остали радови који претходе асфалтирању. Ради се о улицама које раније нису имале асфалт, те ће за 400 домаћинстава, колико броји ово насеље, значајно бити олакшана свакодневна комуникација са градским центром. Након завршетка ових радова, нови асфалт добиће и улице Николаја Велимировћа и Бранка Радичевића, у ужем центру града.   Радове на санацији и модернизацији градских улица омогућила је…

Review Overview

User Rating: Be the first one !