Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Улица Мајора Милана Тепића добила асфалт

Улица Мајора Милана Тепића добила асфалт

У власеничком насељу Топлик у току је асфалтирање улице Мајора Милана Тепића, дужине 320 метара, за шта је Општина Власеница издвојила око 40.000 КМ.

Ова саобраћајница, која повезује насеље Топлик са магистралним путем М 19, раније је припремљена за асфалтирање, али због неповољних временских услова није било могуће завршити радове. Недавно је у овом насељу асфалт добила и улица Уроша Предића, дуга 250 метара. 

Ради се о улицама које раније нису имале асфалт, те ће за 400 домаћинстава, колико броји ово насеље, значајно бити олакшана свакодневна комуникација са градским центром.

Извођач радова је зворничко предузеће „Зворникпутеви“.

Радове на санацији и модернизацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

 

У власеничком насељу Топлик у току је асфалтирање улице Мајора Милана Тепића, дужине 320 метара, за шта је Општина Власеница издвојила око 40.000 КМ. Ова саобраћајница, која повезује насеље Топлик са магистралним путем М 19, раније је припремљена за асфалтирање, али због неповољних временских услова није било могуће завршити радове. Недавно је у овом насељу асфалт добила и улица Уроша Предића, дуга 250 метара.  Ради се о улицама које раније нису имале асфалт, те ће за 400 домаћинстава, колико броји ово насеље, значајно бити олакшана свакодневна комуникација са градским центром. Извођач радова је зворничко предузеће "Зворникпутеви". Радове на санацији и модернизацији градских улица омогућила је…

Review Overview

User Rating: Be the first one !