Home » Uncategorized @sr » Нови асфалт и у улицама Бранка Радичевића и Николаја Велимировића

Нови асфалт и у улицама Бранка Радичевића и Николаја Велимировића

У ужем центру Власенице предузеће „Зворникпутеви“ завршило је асфалтирање улица Николаја Велимировића и Бранка Радичевића.

Овим радовима претходила је санација водоводне и канализационе мреже, које су дуго биле у изразито лошем стању.

Станари поменутих улица изразили су задовољство што ће им коначно бити омогућен несметан прилаз стамбеним објектима.

Локална власт прошле године приступила је aсфалтирању градских улица и прилаза стамбеним зградама, а све са циљем да се грађанима обезбиједе квалитетнији услови за живот.

У општинском Одјељењу за просторно уређење и стамбено – комуналне послове кажу да ће у наредним данима бити извршена санација ударних рупа на саобраћајницама у урбаном подручју Власенице.

Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

У ужем центру Власенице предузеће "Зворникпутеви" завршило је асфалтирање улица Николаја Велимировића и Бранка Радичевића. Овим радовима претходила је санација водоводне и канализационе мреже, које су дуго биле у изразито лошем стању. Станари поменутих улица изразили су задовољство што ће им коначно бити омогућен несметан прилаз стамбеним објектима. Локална власт прошле године приступила је aсфалтирању градских улица и прилаза стамбеним зградама, а све са циљем да се грађанима обезбиједе квалитетнији услови за живот. У општинском Одјељењу за просторно уређење и стамбено - комуналне послове кажу да ће у наредним данима бити извршена санација ударних рупа на саобраћајницама у урбаном подручју Власенице. Радове на санацији градских улица…

Review Overview

User Rating: Be the first one !