Задње објављено
Home » Друштво » Због временских услова „Излет на Виселац“ одлаже се за недјељу, 9. децембар

Због временских услова „Излет на Виселац“ одлаже се за недјељу, 9. децембар

Општинска Комисија за заштиту околине, културног и природног насљеђа и ПЕД „Ацер“ Власеница обавјештавају грађане да се „Излет на Виселац“, који је најављен за 8. децембар, због најављених неповољних временских услова одлаже за недјељу, 9. децембар.

Ова активност организује се поводом обиљежавања Међународног дана планина. Организатори позивају грађане да се придруже овој активности, наводећи да се ради о стази дужине 8 километара, која је погодна за све узрасте. За све учеснике обезбијеђен је топли напитак.

Генерална Скупштина УН 2003. године прогласила је 11. децембар као Међународни дан планина, са циљем повећања глобалне свијести о важности планина.

Програм:

9:30 Окупљање учесника на градском тргу
9:40 Пригодан програм
10:00 Полазак на Виселац

Општинска Комисија за заштиту околине, културног и природног насљеђа и ПЕД „Ацер“ Власеница обавјештавају грађане да се "Излет на Виселац", који је најављен за 8. децембар, због најављених неповољних временских услова одлаже за недјељу, 9. децембар. Ова активност организује се поводом обиљежавања Међународног дана планина. Организатори позивају грађане да се придруже овој активности, наводећи да се ради о стази дужине 8 километара, која је погодна за све узрасте. За све учеснике обезбијеђен је топли напитак. Генерална Скупштина УН 2003. године прогласила је 11. децембар као Међународни дан планина, са циљем повећања глобалне свијести о важности планина. Програм: 9:30 Окупљање учесника…

Review Overview

User Rating: Be the first one !