Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Хуманитарна акција Центра за социјални рад

Хуманитарна акција Центра за социјални рад

Центар за социјални рад у Власеници организује велику хуманитарну акцију прикупљања пакета помоћи у виду основних прехрамбених и хигијенских потрепштина.

”Вријеме празника је прилика да се покаже хуманост и солидарност према најугроженијим становницима Власенице, стога смо одлучили да им, заједно са нашим суграђанима, помогнемо онолико колико то можемо”, рекла је директорица Центра Мара Малић.

”Планирамо да, поред корисника сталне новчане помоћи, пакети буду уручени и за оне који то нису, али се обраћају нашем Центру за помоћ. То је категорија становништва са минималним или никаквим примањима“, додала је директорица.

”Колико ћемо пакета подијелити искључиво зависи од тога колико ће људи бити хумани и одазвати се овој акцији. Ако би одзив био на задовољавајућем нивоу, ова акција би прешла у традицију. Позивамо све људе добре воље и привредне субјекте да подрже ову акцију која ће трајати до 5.1.2019. године. Корпе за прикупљање помоћи ће бити постављене на 17 локација, тачније у свим трговинским радњама и маркетима”, закључила је директорица.

Центар за социјални рад у Власеници организује велику хуманитарну акцију прикупљања пакета помоћи у виду основних прехрамбених и хигијенских потрепштина.”Вријеме празника је прилика да се покаже хуманост и солидарност према најугроженијим становницима Власенице, стога смо одлучили да им, заједно са нашим суграђанима, помогнемо онолико колико то можемо”, рекла је директорица Центра Мара Малић. ”Планирамо да, поред корисника сталне новчане помоћи, пакети буду уручени и за оне који то нису, али се обраћају нашем Центру за помоћ. То је категорија становништва са минималним или никаквим примањима“, додала је директорица.”Колико ћемо пакета подијелити искључиво зависи од тога колико ће људи бити хумани…

Review Overview

User Rating: Be the first one !