Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Обавјештење о радном времену трговинских и занатских радњи у дане празника

Обавјештење о радном времену трговинских и занатских радњи у дане празника

Законом о празницима Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, бр. 43/07) прописано је да ће начелник општине, односно градоначелник одредити која су предузећа, установе и друге организације са подручја јединице локалне самоуправе, ради задовољења неопходних потреба грађана, дужни да раде у дане празника Републике и у ком обиму.

У складу са тим, обавјештавамо вас да је радно вријеме трговинских и занатских радњи 1, 2.  и 9. јануара до 12:00 часова. Taкође, у складу са чланом 4. Закона о празницима Републике Српске, подсјећамо на обавезу републичких органа, органа јединица локалне самоуправе, предузећа, радњи и других организација, да су дужни на видним мјестима истаћи обиљежја Републике Српске, тј. заставу Републике Српске.

Законом о празницима Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, бр. 43/07) прописано је да ће начелник општине, односно градоначелник одредити која су предузећа, установе и друге организације са подручја јединице локалне самоуправе, ради задовољења неопходних потреба грађана, дужни да раде у дане празника Републике и у ком обиму. У складу са тим, обавјештавамо вас да је радно вријеме трговинских и занатских радњи 1, 2.  и 9. јануара до 12:00 часова. Taкође, у складу са чланом 4. Закона о празницима Републике Српске, подсјећамо на обавезу републичких органа, органа јединица локалне самоуправе, предузећа, радњи и других организација, да су дужни на видним…

Review Overview

User Rating: Be the first one !