Задње објављено
Home » Друштво » Jавни позив за бесплатне обуке за жене

Jавни позив за бесплатне обуке за жене

BHcrafts организује Напредну обуку у традиционалним вјештинама ручног рада, као и обуку о Социјалном подузетништву у склопу пројекта “Дијалог за будућност” који имплементирају UNDP, UNICEF i UNESCO у партнерству са Предсједништвом БиХ. Пројекат “Дијалог за будућност” се финансира средствима Канцеларије Уједињених нација за подршку изградњи мира / Фонда за изградњу мира (ПБФ).

Организатор позива жене са подручја општине Власеница и околине, града Тузла и околине, незапослене, слабијег имовинског стања и све остале заинтересоване, за похађање обуке напредних техника плетења и хеклања, након које слиједи обука о социјалном подузетништву и развоју малог бизниса, како би искористиле своје новостечено знање и вјештине у сврху стицања прихода, да се пријаве:
• лично, канцеларија BHcrafts (Изета Сарајлића 5, Тузла)
• на бројеве телефона 033551535 / 035314460
• или у inbox BHcrafts Facebook странице: https://www.facebook.com/BHcrafts/

Позив остаје отворен до 31. јануара 2019. године.

Кроз активности пројекта “Социјално подузетништво за бољи дијалог и јачу економију” у трајању од 5 мјесеци (јануар – мај 2019.) циљ је, кроз неформалне обуке, очувати традицију и културну баштину народа и народности БиХ, обучити жене Тузле и Власенице у развоју малог бизниса, те их оснажити у заједничким напорима превазилажења економских неприлика кроз остваривање радног ангажмана и стицање прихода.
Приоритет имају жене са већ постојећим вјештинама плетења и хеклања, како би се њихове вјештине додатно унаприједиле.

Обука је бесплатна, са обезбијеђеним превозом и осталим логистичким потребама, током трајања обуке. Обука се планира реализовати током марта 2019. године, у Тузли и Власеници.

BHcrafts организује Напредну обуку у традиционалним вјештинама ручног рада, као и обуку о Социјалном подузетништву у склопу пројекта “Дијалог за будућност” који имплементирају UNDP, UNICEF i UNESCO у партнерству са Предсједништвом БиХ. Пројекат “Дијалог за будућност” се финансира средствима Канцеларије Уједињених нација за подршку изградњи мира / Фонда за изградњу мира (ПБФ). Организатор позива жене са подручја општине Власеница и околине, града Тузла и околине, незапослене, слабијег имовинског стања и све остале заинтересоване, за похађање обуке напредних техника плетења и хеклања, након које слиједи обука о социјалном подузетништву и развоју малог бизниса, како би искористиле своје новостечено знање и вјештине…

Review Overview

User Rating: Be the first one !