Задње објављено
Home » Друштво » „Поход у Пјеновац“ 3. фебруара

„Поход у Пјеновац“ 3. фебруара

Планинарско-еколошко друштво „АЦЕР“ из Власенице вас позива на традиционалну акцију „Поход у Пјеновац 2019“. Једна од најмасовнијих планинарских акција у региону ове године ће се одржати у недјељу, 3. фебруара.

ПРОГРАМ АKЦИЈЕ:

СУБОТА, 2. ФЕБРУАР

Дочек и смјештај планинара из других градова који намјеравају преноћити у Власеници. Обезбијеђен је смјештај у мотелу „М“ (25 KМ у хотелу и депандансу), ресторану „Поглед“ (20 KМ) и квалитетан приватни смјештај (15 KМ).
Дочек планинара ће бити у мотелу „М“ у Власеници.
У 20.00 Планинарско вече у мотелу „М“ са музиком уживо. У току вечери гостујућим друштвима ће бити уручене пригодне дипломе.

НЕДЈЕЉА, 3. ФЕБРУАР
08.00 Окупљање планинара на паркингу код хотела „Панорама“. Превоз планинара до Пећине.
08.30 Отварање похода и пјешачење преко најљепших дијелова Јавор планине (стазом преко Дебелог брда, Игришта, Подкозловаче, поред ријеке Бјеснице, преко Мркова, до Пјеновца) уз успутне краће одморе. Стаза је дуга око 16 километара, а долазак у Пјеновац планиран је између 14.00 и 15.00 часова.
Ручак за све учеснике похода је код Манастира у Пјеновцу.
Превоз планинара до Власенице.

Oрганизатори планинарска друштва која дођу сопственим аутобусима и комбијима да их искористе и за превоз од Пјеновца.
Затварање манифестације.
Због великих организационих трошкова сви учесници похода уплаћују по 3 KМ партиципације.

Пријављивање се врши код предсједника Друштва Драгана Илића (065140937), на email: ilicdr@teol.net или у инбокс на Фејсбук групи ПЕД Ацер Власеница.

Због ограничених капацитета и великог интересовања, молимо планинарска друштва да на вријеме резервишу смјештај.

ДОБРОДОШЛИ У ВЛАСЕНИЦУ!

Планинарско-еколошко друштво „АЦЕР“ из Власенице вас позива на традиционалну акцију „Поход у Пјеновац 2019“. Једна од најмасовнијих планинарских акција у региону ове године ће се одржати у недјељу, 3. фебруара. ПРОГРАМ АKЦИЈЕ: СУБОТА, 2. ФЕБРУАР Дочек и смјештај планинара из других градова који намјеравају преноћити у Власеници. Обезбијеђен је смјештај у мотелу "М" (25 KМ у хотелу и депандансу), ресторану „Поглед“ (20 KМ) и квалитетан приватни смјештај (15 KМ). Дочек планинара ће бити у мотелу „М“ у Власеници. У 20.00 Планинарско вече у мотелу „М“ са музиком уживо. У току вечери гостујућим друштвима ће бити уручене пригодне дипломе. НЕДЈЕЉА, 3.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !