Home » Uncategorized @sr » Одржана десета сједница Привредног савјета

Одржана десета сједница Привредног савјета

У четвртак, 24. јануара, Привредни савјет општине Власеница одржао је десету сједницу, на којој се говорило о темама за састанак представника привредних субјеката са подручја ове општине са предсједником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем.

Предсједник Савјета Мирослав Краљевић истакао је да је на претходним сједницама исказана потреба Привредног савјета за организовање састанка са представницима Владе Републике Српске, гдје би се разговарало о свим отвореним питањима и проблемима са којима се суочавају привредници, тренутним условима пословања и плановима развоја предузећа, као и приједлозима за побољшање пословног амбијента.
Краљевић је похвалио опредјељеност и заинтересованост привредника да дају допринос привредном и друштвеном развоју локалне заједнице, регије Бирач и цијеле Републике Српске, истичући да то није могуће постићи без подршке Владе Републике Српске, која ће наставити са успјешним активностима и инвестицијама са циљем јачања Републике Српске.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић данас ће боравити  у радној посјети општини Власеница, а у 14:30 часова планиран је састанак са представницима привредних субјеката са подручја општине Власеница.

 

У четвртак, 24. јануара, Привредни савјет општине Власеница одржао је десету сједницу, на којој се говорило о темама за састанак представника привредних субјеката са подручја ове општине са предсједником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем. Предсједник Савјета Мирослав Краљевић истакао је да је на претходним сједницама исказана потреба Привредног савјета за организовање састанка са представницима Владе Републике Српске, гдје би се разговарало о свим отвореним питањима и проблемима са којима се суочавају привредници, тренутним условима пословања и плановима развоја предузећа, као и приједлозима за побољшање пословног амбијента. Краљевић је похвалио опредјељеност и заинтересованост привредника да дају допринос привредном и друштвеном развоју локалне заједнице, регије Бирач и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !