Home » Uncategorized @sr » Јавни позив за учешће на XII Сајму пословних идеја

Јавни позив за учешће на XII Сајму пословних идеја

Млади сте и имате пословну идеју коју желите да спроведете у дјело, а немате довољно ресурса? Већ имате започет властити посао и желите да га проширите?! Ако је тако, направите прави корак и пријавите се на XII Сајам пословних идеја, којег организује Удружење ”Пријатељи Сребренице”.

Учешће на Сајму пословних идеја подразумијева да пријављени учесници прво прођу обуку за писање пословног плана и да напишу сопствени пословни план уз помоћ Пословног савјетовалишта Удружења ”Пријатељи Сребренице”. Полазници тренинга за израду пословног плана, који добро разраде своје идеје у пословном плану, имаће прилику да представе своје идеје на XII Сајму пословних идеја и тако уђу у конкуренцију за освајање вриједних награда.

За најбоље пословне идеје на Сајму обезбијеђени су грантови и бескаматна средства са роком отплате до три године.

Пријаве за Сајам пословних идеја отворене су за младе од 18 до 35 година (могућа су и одређена одступања) са подручја Власенице, Братунца, Сребренице. Право пријаве имају особе које планирају да региструју дјелатност. Такође, пријавити се могу и добитници I награда са претходних Сајмова пословних идеја, који су испоштовали све услове Фонда за развој омладинског предузетништва, као и сви учесници претходних Сајмова који нису добили награде или су намјенски искористили II награде.

Наредни пресјек броја пријава ће бити направљен 18. фебруара.

Пријављивање се врши попуњавањем обрасца који се налази ОВДЈЕ (линк), који је потребно доставити на email адресу office@prijateljisrebrenice.org или лично у просторијама Удружења ”Пријатељи Сребренице”, Трг Михајла Бјелаковића бб, трећи спрат, Сребреница и Трг Милоша Обилића бб Братунац (просторије код Народне библиотеке). Контакт особа је Милојко Васић.

За додатне информације можете нас контактирати путем бројева телефона 056/440-165, 056/ 411-465 и 066/ 677 – 713.

Млади сте и имате пословну идеју коју желите да спроведете у дјело, а немате довољно ресурса? Већ имате започет властити посао и желите да га проширите?! Ако је тако, направите прави корак и пријавите се на XII Сајам пословних идеја, којег организује Удружење ”Пријатељи Сребренице”. Учешће на Сајму пословних идеја подразумијева да пријављени учесници прво прођу обуку за писање пословног плана и да напишу сопствени пословни план уз помоћ Пословног савјетовалишта Удружења ”Пријатељи Сребренице”. Полазници тренинга за израду пословног плана, који добро разраде своје идеје у пословном плану, имаће прилику да представе своје идеје на XII Сајму пословних идеја и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !