Home » Uncategorized @sr » Одржан састанак Развојног тима општине

Одржан састанак Развојног тима општине

Општински Развојни тим којег чине представници локалне самоуправе, друштвеног и привредног сектора, цивилног друштва и jaвних установа, данас је одржао састанак на којем се говорило о стратешким пројектима и капацитетима њиховог финансирања за наредни трогодишњи период.

Дефинисани су приоритетни развојни пројекти и финансијски оквири из економског сектора, друштвеног развоја и заштите животне средине који ће бити обухваћени Планом имплементације Стратегије развоја за период 2019-2021. године.

Присутни на састанку истакли су да је евидентан тренд повећања вриједности и броја реализованих пројеката у последње двије године, посебно у 2018. години.

У протеклој години предузети су значајни напори на обезбјеђењу вањских средстава за финансирање пројектних активности, што је видљиво кроз значајно повећање вриједности реализованих пројеката. Најзначајнији вишегодишњи пројекти чија ће реализација бити настављена у текућој години су изградња студентско-ђачког дома и објекта Полицијске станице, асфалтирање локалних путева и градских улица, подстицај привредне активности на подручју општине и др.

Општински Развојни тим којег чине представници локалне самоуправе, друштвеног и привредног сектора, цивилног друштва и jaвних установа, данас је одржао састанак на којем се говорило о стратешким пројектима и капацитетима њиховог финансирања за наредни трогодишњи период. Дефинисани су приоритетни развојни пројекти и финансијски оквири из економског сектора, друштвеног развоја и заштите животне средине који ће бити обухваћени Планом имплементације Стратегије развоја за период 2019-2021. године. Присутни на састанку истакли су да је евидентан тренд повећања вриједности и броја реализованих пројеката у последње двије године, посебно у 2018. години. У протеклој години предузети су значајни напори на обезбјеђењу вањских средстава за финансирање…

Review Overview

User Rating: Be the first one !