Home » Uncategorized @sr » Саопштење Полицијске управе

Саопштење Полицијске управе

Полицијска управа Зворник обавјештава грађане да ће се од 07. до 31. марта 2019. године, на путевима које оперативно покрива Полицијска управа Зворник, вршити контрола брзине кретања возила путем савременог радарског система. Овај систем подразумјева евидентирање брзине без присуства полицијских службеника и без заустављања возача.

Напомињемо да наведени радарски систем евидентира брзину на обе саобраћајне траке, како у дневним тако и у ноћним условима саобраћаја. Mобилни радарски систем ради и по киши, снијегу, али и ноћу. Уређај истовремено региструје више возила у прекршају и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила.

Битно је напоменути да уређај посједује меморију на коју полицијски службеник не може да утиче, чиме се елиминише могућност корупције.

У току 2018. године, на подручју Полицијске управе Зворник евидентирано је 188 саобраћајних незгода у којима је узрок била неприлагођена брзина, што представља 32% од укупног броја саобраћајних незгода.

Полицијска управа Зворник апелује на возаче моторних возила да поштују саобраћајне прописе, нарочито оне који се односе на ограничење брзине кретања возила, како не би угрозили своје, али и животе других учесника у саобраћају.

Полицијска управа Зворник обавјештава грађане да ће се од 07. до 31. марта 2019. године, на путевима које оперативно покрива Полицијска управа Зворник, вршити контрола брзине кретања возила путем савременог радарског система. Овај систем подразумјева евидентирање брзине без присуства полицијских службеника и без заустављања возача. Напомињемо да наведени радарски систем евидентира брзину на обе саобраћајне траке, како у дневним тако и у ноћним условима саобраћаја. Mобилни радарски систем ради и по киши, снијегу, али и ноћу. Уређај истовремено региструје више возила у прекршају и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила. Битно је напоменути да уређај посједује меморију на…

Review Overview

User Rating: Be the first one !