Home » Uncategorized @sr » Потписани уговори са 30 нових стипендиста

Потписани уговори са 30 нових стипендиста

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је потписао уговоре о стипендирању за 30 студената са подручја ове општине.

Краљевић је рекао да ће за стипендије студената који су данас потписали уговоре и 56 стипендиста из ранијих година, Oпштина Власеница из буџета у овој години укупно издвојити око 70.000 КМ.

„Вјерујем да ће ово бити од помоћи тим младим људима да у животу дођу до свог циља“, рекао је Краљевић.

Присутни студенти и њихови родитељи изразили су задовољство што локална заједница препознаје ученике којима је потребна помоћ. Истакли су да стипендија пуно значи студентима и породици, али и локалној заједници, зато што ће ови млади људи касније допринијети развоју града и Републике Српске.

Појединачна вриједност стипендије је 100 КМ.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је потписао уговоре о стипендирању за 30 студената са подручја ове општине. Краљевић је рекао да ће за стипендије студената који су данас потписали уговоре и 56 стипендиста из ранијих година, Oпштина Власеница из буџета у овој години укупно издвојити око 70.000 КМ. "Вјерујем да ће ово бити од помоћи тим младим људима да у животу дођу до свог циља", рекао је Краљевић. Присутни студенти и њихови родитељи изразили су задовољство што локална заједница препознаје ученике којима је потребна помоћ. Истакли су да стипендија пуно значи студентима и породици, али и локалној заједници, зато…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)