Home » Uncategorized @sr » Јавни позив за додјелу садница малине

Јавни позив за додјелу садница малине

Ј А В Н И    П О З И В
за додјелу садница малине

 

1. Предмет Јавног позива је додјела 15000 садница малине за 10 корисника са подручја општине Власеница.

2. Општинска управа општине Власеница позива све заинтересоване пољопривредне произвођаче са подручја општине Власеница који се баве производњом малине да искажу интерес за преузимање садница малине.

3. Критеријум за додјелу садница је да пољопривредни произвођач посједује властито пољопривредно земљиште или земљиште под закупом на подручју општине Власеница, површине 0,1 хектар.

4. Пријаве се врше директно у Одсјеку за развој општине Власеница, Општинска управа општине Власеница, канцеларије бр. 24 и 28, или позивом на бројеве телефона: 056490085, 056490159.

5. Јавни позив укључује и праћење даљег процеса на терену, као и стручне савјете од стране надлежне општинске службе везано за садњу и узгој малина.

6. По окончању процедуре са изабраним корисницима Општина Власеница потписаће уговоре.

7. Крајњи рок за пријaве је 01.04.2019. године.

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ
Мирослав Краљевић

Ј А В Н И    П О З И В за додјелу садница малине   1. Предмет Јавног позива је додјела 15000 садница малине за 10 корисника са подручја општине Власеница. 2. Општинска управа општине Власеница позива све заинтересоване пољопривредне произвођаче са подручја општине Власеница који се баве производњом малине да искажу интерес за преузимање садница малине. 3. Критеријум за додјелу садница је да пољопривредни произвођач посједује властито пољопривредно земљиште или земљиште под закупом на подручју општине Власеница, површине 0,1 хектар. 4. Пријаве се врше директно у Одсјеку за развој општине Власеница, Општинска управа општине Власеница, канцеларије бр. 24 и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !