Home » Uncategorized @sr » Мјештани Драгасевца добили интернет

Мјештани Драгасевца добили интернет

Становницима насељеног мјеста Драгасевац од данас је омогућен приступ интернету.

Због веома неприступачног терена и недостатка инфраструктуре није било могуће реализовати ову активност раније. Напорима општине Власеница извршена је сва непоходна припрема и постављање одговарајуће инфраструктуре, те је, по успјешном завршету радова, начелник општине Мирослав Краљевић са својим сарадницима посјетио становнике овог краја и том пирликом им уручио опрему за несметан приступ интернет сервису.

Мјештани су изразили захвалност начелнику општине, с обзиром на то да су пет година чекали да се ријеши њихов захтјев, али и посебно задовољство што од сада свакодневно могу успостављати комуникацију са бројном родбином и пријатељима у иностранству. Они истичу да је начелник Краљевић по преузимању функције покренуо иницијативу да се пронађе начин за рјешавање техничке инфраструктуре која је била неопходна за функционисање интернета на овом подручју.

У разговору са мјештанима начелник општине осврнуо се на бројне инфраструктурне пројекте реализоване на подручју Драгасевца, али и планове за наредни период. Начелник Краљевић посебно је истакао предности које пружа приступ глобалној мрежи.

Општина Власеница финансирала је изградњу техничке инфраструктуре и набавку одређене опреме.

Становницима насељеног мјеста Драгасевац од данас је омогућен приступ интернету. Због веома неприступачног терена и недостатка инфраструктуре није било могуће реализовати ову активност раније. Напорима општине Власеница извршена је сва непоходна припрема и постављање одговарајуће инфраструктуре, те је, по успјешном завршету радова, начелник општине Мирослав Краљевић са својим сарадницима посјетио становнике овог краја и том пирликом им уручио опрему за несметан приступ интернет сервису. Мјештани су изразили захвалност начелнику општине, с обзиром на то да су пет година чекали да се ријеши њихов захтјев, али и посебно задовољство што од сада свакодневно могу успостављати комуникацију са бројном родбином и пријатељима у…

Review Overview

User Rating: Be the first one !