Задње објављено
sren
Home » Општинска управа » Почела испорука пластеника произвођачима поврћа

Почела испорука пластеника произвођачима поврћа

У оквиру пројекта подршке развоју пластеничке производње поврћа на подручју општине Власеница почела је испорука пластеника површине 50 и 100 метара квадратних са додатном опремом за 30 корисника, a све у складу са њиховим захтјевима и потребама.

На основу Споразума о међусобним односима и финансијским доприносима у реализацији пројектне активности, пројекат вриједности 50.000,00 КМ финансирају Општина Власеница и Каритас Швајцарске са по 40 одсто,  уз учешће корисника од 20 одсто.

Кроз сличне пројекте у протекле двије године на подручју општине Власеница подржано је више од 50 пољопривредних произвођача.

У оквиру пројекта одржана су стручна предавања, те су корисници имали прилику да унаприједе своја знања из области пластеничке производње.

У оквиру пројекта подршке развоју пластеничке производње поврћа на подручју општине Власеница почела је испорука пластеника површине 50 и 100 метара квадратних са додатном опремом за 30 корисника, a све у складу са њиховим захтјевима и потребама. На основу Споразума о међусобним односима и финансијским доприносима у реализацији пројектне активности, пројекат вриједности 50.000,00 КМ финансирају Општина Власеница и Каритас Швајцарске са по 40 одсто,  уз учешће корисника од 20 одсто. Кроз сличне пројекте у протекле двије године на подручју општине Власеница подржано је више од 50 пољопривредних произвођача. У оквиру пројекта одржана су стручна предавања, те су корисници имали прилику да унаприједе своја знања из области…

Review Overview

User Rating: Be the first one !