Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Ватрогасна јединица добила алат за спашавање унесрећених у саобраћајним несрећама

Ватрогасна јединица добила алат за спашавање унесрећених у саобраћајним несрећама

Територијална ватрогасна јединица Власеница од данас посједује алат за спашавање унесрећених у саобраћајним несрећама. Тим поводом начелник општине Власеница Мирослав Краљевић посјетио је новоизграђени објекат ватрогасног дома гдје је са запосленима разговарао о условима рада, активностима и плановима за наредни период.

Начелник Краљевић рекао је да набавка алата, за који су Ватрогасни савез Републике Српске и Општина Власеница издвојили 25.000 КМ, представља наставак започетих активности на јачању капацитета Територијалне ватрогасне јединице. Подсјетио је да је прошле године изграђен савремени објекат ватрогасног дома за шта је издвојено више од 300.000 КМ.

”Данас смо набавили и одређени намјештај, а у наредним данима наставићемо опремање ватрогасног дома и биће постављен видео надзор. Општина Власеница наставиће са пројектима који имају за циљ унапређење заштите од пожара и спашавања унесрећених, како би наши ватрогасци радили у пуном капацитету“, рекао је начелник Краљевић.

Приликом примопредаје начелник општине Мирослав Краљевић истакао је да ће у наредним данима власенички ватрогасци тестирати нови алат, те да је планирана показна вјежба којој ће присуствовати грађани.

Територијална ватрогасна јединица Власеница од данас посједује алат за спашавање унесрећених у саобраћајним несрећама. Тим поводом начелник општине Власеница Мирослав Краљевић посјетио је новоизграђени објекат ватрогасног дома гдје је са запосленима разговарао о условима рада, активностима и плановима за наредни период. Начелник Краљевић рекао је да набавка алата, за који су Ватрогасни савез Републике Српске и Општина Власеница издвојили 25.000 КМ, представља наставак започетих активности на јачању капацитета Територијалне ватрогасне јединице. Подсјетио је да је прошле године изграђен савремени објекат ватрогасног дома за шта је издвојено више од 300.000 КМ. ”Данас смо набавили и одређени намјештај, а у наредним данима…

Review Overview

User Rating: Be the first one !