Home » Uncategorized @sr » Савјет за безбједност саобраћаја одржао сједницу

Савјет за безбједност саобраћаја одржао сједницу

У петак, 12. априла 2019. године, одржана је сједница Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница којој су, поред чланова, присуствовали директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић и главни републички саобраћајни инспектор проф. др Данислав Драшковић.

На сједници се говорило о пројекту унапређења безбједности саобраћаја у зонама школа, који имплементира Општина Власеница уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске. У оквиру пројекта планиране су активности израде елабората безбједности саобраћаја и имплементације мјера које доприносе унапређењу стања у овој области, а то су набавка саобраћајне сигнализације и опреме за градске саобраћајнице и технички радови.

Милија Радовић истакао је да је овај пројекат наставак успјешне сарадње Агенције и Општине Власеница, наводећи да је Власеница примјер добре праксе, односно локална заједница која на прави начин води бригу о грађанима.

Начелник општине Мирослав Краљевић, предсједавајући Савјета, рекао је да се у Власеници системски уређује стање у овој обасти, истичући значај улоге Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Пројекат вриједности 39.140 КМ финансирају Агенција за безбједност саобраћаја и Општина Власеница.

У петак, 12. априла 2019. године, одржана је сједница Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница којој су, поред чланова, присуствовали директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић и главни републички саобраћајни инспектор проф. др Данислав Драшковић. На сједници се говорило о пројекту унапређења безбједности саобраћаја у зонама школа, који имплементира Општина Власеница уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске. У оквиру пројекта планиране су активности израде елабората безбједности саобраћаја и имплементације мјера које доприносе унапређењу стања у овој области, а то су набавка саобраћајне сигнализације и опреме за градске саобраћајнице и технички радови. Милија Радовић истакао је…

Review Overview

User Rating: Be the first one !