Home » Uncategorized @sr » Oдржан „Турнир пријатељства“

Oдржан „Турнир пријатељства“

У оквиру локалне иницијативе подржане од стране USAID-овог пројекта ПРО-Будућност и локалне заједнице, данас је у Власеници, у ОШ „Вук Караџић“, одржана спортска манифестација „Турнир пријатељства“.

Власеничка школа угостила је ученике и наставнике ОШ „Кладањ“ из Кладња са којима сарађују од прве фазе пројекта који проводи CRS. Ђаци из Власенице припремили су и поклонили својим вршњацима из Кладња писма добродошлице са порукама мира, заједништва, толеранције, односно помирења, разумијевања и одговорности за будућност.

Ученици двије школе у комбинованим екипама такмичили су се у кошарци, одбојци и малом фудбалу.

У оквиру локалне иницијативе подржане од стране USAID-овог пројекта ПРО-Будућност и локалне заједнице, данас је у Власеници, у ОШ "Вук Караџић", одржана спортска манифестација "Турнир пријатељства". Власеничка школа угостила је ученике и наставнике ОШ "Кладањ" из Кладња са којима сарађују од прве фазе пројекта који проводи CRS. Ђаци из Власенице припремили су и поклонили својим вршњацима из Кладња писма добродошлице са порукама мира, заједништва, толеранције, односно помирења, разумијевања и одговорности за будућност. Ученици двије школе у комбинованим екипама такмичили су се у кошарци, одбојци и малом фудбалу.

Review Overview

User Rating: Be the first one !