Home » Uncategorized @sr » Асфалтирање дионице Рашића Гај-Оштра Главица

Асфалтирање дионице Рашића Гај-Оштра Главица

На путном правцу Власеница-Цикотска Ријека изводе се радови на асфалтирању дионице Рашића Гај-Оштра Главица дуге 430 метара, што је наставак модернизације започете крајем 2017. године када је асфалтирано 1.450 метара, док је у 2018. години ова дионица добила још 1.320 метара асфалта.

Ради се о путном правцу који представља једну од три основне осовине које се прожимају подручјем општине Власеница. Велики број села и засеока гравитира на овом путном правцу.

Дионица је била у изузетно лошем стању због неадекватног коловоза, нерегулисања одводње површинских вода и, генерално, дотрајалости комплетне путне комуникације. Макадамски пут је већим дијелом био оштећен, што је отежавало нормално одвијање моторног и пјешачког саобраћаја.

Радове вриједности 63.500 КМ финансирају Министарство за људска права и избјеглице БиХ и Општина Власеница, а извођач је предузеће „Зворникпутеви“ а.д. Зворник.

На путном правцу Власеница-Цикотска Ријека изводе се радови на асфалтирању дионице Рашића Гај-Оштра Главица дуге 430 метара, што је наставак модернизације започете крајем 2017. године када је асфалтирано 1.450 метара, док је у 2018. години ова дионица добила још 1.320 метара асфалта. Ради се о путном правцу који представља једну од три основне осовине које се прожимају подручјем општине Власеница. Велики број села и засеока гравитира на овом путном правцу. Дионица је била у изузетно лошем стању због неадекватног коловоза, нерегулисања одводње површинских вода и, генерално, дотрајалости комплетне путне комуникације. Макадамски пут је већим дијелом био оштећен, што је отежавало нормално…

Review Overview

User Rating: Be the first one !