Home » Uncategorized @sr » Саопштење општинског Штаба за ванредне ситуације

Саопштење општинског Штаба за ванредне ситуације

Штаб за ванредне ситуације општине Власеница који је у појачаном режиму рада због обилних падавина, на данашњој сједници разматрао је тренутну хидро-метеоролошку ситуацију и прогнозе за наредне дане. Све надлежне општинске службе обилазе терен и до сада није било дојава о угрожености становника. На подручју ове општине није дошло до изливања водотокова, бујица и поплава, нити су примјећени одрони.

Стање на терену је стабилно и оно даље зависи од дужине и количине падавина. Штаб апелује на грађане да, уколико дође до угрожености, одмах обавијесте комунална предузећа,  Територијалну ватрогасну јединицу (123) и Полицијску станицу (122).

Штаб за ванредне ситуације општине Власеница који је у појачаном режиму рада због обилних падавина, на данашњој сједници разматрао је тренутну хидро-метеоролошку ситуацију и прогнозе за наредне дане. Све надлежне општинске службе обилазе терен и до сада није било дојава о угрожености становника. На подручју ове општине није дошло до изливања водотокова, бујица и поплава, нити су примјећени одрони. Стање на терену је стабилно и оно даље зависи од дужине и количине падавина. Штаб апелује на грађане да, уколико дође до угрожености, одмах обавијесте комунална предузећа,  Територијалну ватрогасну јединицу (123) и Полицијску станицу (122).

Review Overview

User Rating: Be the first one !