Home » Uncategorized @sr » Одржана обука за прозвођаче малине

Одржана обука за прозвођаче малине

У оквиру Пројекта развоја тржишне пољопривреде II (Фарма II) данас је у Власеници одржана обука за произвођаче малине. Предавач Јадранка Бојић, савјетодавац за воћарство, говорила је о болестима засада малине са посебним фокусом на винске мушице и остале болести и штеточине које нападају засаде малине.

Предавање се одвијало кроз презентацију, питања и отворену дискусију, а с обзиром на то да се ради о искусним произвођачима малине питања су била директна и сврсисходна.

Пројекат USAID/Sweden ФАРМА II је петогодишњи пројекат развоја пољопривреде и пољопривредног подузетништва, који се темељи на остварењима из претходних активности USAID-a и Владе Шведске.

У оквиру Пројекта развоја тржишне пољопривреде II (Фарма II) данас је у Власеници одржана обука за произвођаче малине. Предавач Јадранка Бојић, савјетодавац за воћарство, говорила је о болестима засада малине са посебним фокусом на винске мушице и остале болести и штеточине које нападају засаде малине. Предавање се одвијало кроз презентацију, питања и отворену дискусију, а с обзиром на то да се ради о искусним произвођачима малине питања су била директна и сврсисходна. Пројекат USAID/Sweden ФАРМА II је петогодишњи пројекат развоја пољопривреде и пољопривредног подузетништва, који се темељи на остварењима из претходних активности USAID-a и Владе Шведске.

Review Overview

User Rating: Be the first one !