Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Конференција беба 12. јула у Власеници

Конференција беба 12. јула у Власеници

Општина Власеница позива вас на 2. Конференцију беба која ће се у нашем граду одржати дана 12.07.2019. године (петак) на Тргу српских бораца у 18:00 часова. Пријаве учесника ће се вршити истог дана на промотивном пулту од 17:30 часова (Трг српских бораца).

Циљ манифестације је да укаже на значај рађања и да промовише породицу и истинске породичне вриједности. На Конференцији вас очекују занимљиви садржаји попут пузијаде за бебе, трке малишана, плеса и музичких столица, а такмичиће се и очеви у брзом мијењању пелена.

Уз музику, игрице, такмичења, биће изабрано трочлано предсједништво које чине најмлађа и најстарија беба, као и беба са највише браће и сестара, а малишане ће забављати аниматори „Патролне шапе“.

За побједнике такмичења организатори су обезбиједили награде.

Манифестација се одржава уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

Напомена: У случају кише манифестација ће се одржати у кино-сали Дома културе.

Општина Власеница позива вас на 2. Конференцију беба која ће се у нашем граду одржати дана 12.07.2019. године (петак) на Тргу српских бораца у 18:00 часова. Пријаве учесника ће се вршити истог дана на промотивном пулту од 17:30 часова (Трг српских бораца). Циљ манифестације је да укаже на значај рађања и да промовише породицу и истинске породичне вриједности. На Конференцији вас очекују занимљиви садржаји попут пузијаде за бебе, трке малишана, плеса и музичких столица, а такмичиће се и очеви у брзом мијењању пелена. Уз музику, игрице, такмичења, биће изабрано трочлано предсједништво које чине најмлађа и најстарија беба, као и беба са…

Review Overview

User Rating: Be the first one !