Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Директор Електропривреде Републике Српске посјетио општину Власеница

Директор Електропривреде Републике Српске посјетио општину Власеница

Генерални директор „Електропривредe Републике Српске“ Лука Петровић данас је боравио у радној посјети општини Власеница гдје се састао са начелником општине Мирославом Краљевићем и његовим сарадницима.

Краљевић и Петровић посјетили су привредне објекте на подручју општине Власеница. Петровић је похвалио напоре руководства општине да доприносе привредном и друштвеном развоју локалне заједнице, регије Бирач и цијеле Републике Српске, истичући да то није могуће постићи без подршке Владе Републике Српске, која ће наставити са успјешним активностима и инвестицијама са циљем јачања Републике Српске.

На састанку се говорило о ситуацији у локалној заједници, актуелним пројектима и развојним плановима.
Након састанка, у присуству руководства Електродистрибуције Власеница, Петровић је посјетио малу хидроелекрану у МЗ Горњи Залуковик, иначе најстарију хидроелектрану у Републици Српској која је почела са радом 1949. године.

Генерални директор "Електропривредe Републике Српске" Лука Петровић данас је боравио у радној посјети општини Власеница гдје се састао са начелником општине Мирославом Краљевићем и његовим сарадницима. Краљевић и Петровић посјетили су привредне објекте на подручју општине Власеница. Петровић је похвалио напоре руководства општине да доприносе привредном и друштвеном развоју локалне заједнице, регије Бирач и цијеле Републике Српске, истичући да то није могуће постићи без подршке Владе Републике Српске, која ће наставити са успјешним активностима и инвестицијама са циљем јачања Републике Српске. На састанку се говорило о ситуацији у локалној заједници, актуелним пројектима и развојним плановима. Након састанка, у присуству руководства…

Review Overview

User Rating: Be the first one !