Home » Друштво » Брдска ауто-трка 13. и 14. јула у Власеници

Брдска ауто-трка 13. и 14. јула у Власеници

Власеница ће 13. и 14. јула ове године бити домаћин традиционалне брдске ауто-трке. Предстојећег викенда једна од најатрактивнијих стаза окупиће  најбоље возаче из земље, али и из окружења. Стаза се налази на дијелу магистралног пута М 19 Власеница – Хан Пијесак, од старта у Романијској улици на броју 26 (680 метара надморске висине) до излаза из насеља Тугово (1.004 метра надморске висине). Дужина стазе је 5.700 метара.

Трка се бодује за  Шампионат Босне и Херцеговине и Отворено првенство Републике Српске. Организатори су Ауто-мото  друштво Власеница, Ауто-мото савез  Републике Српске и  Спортски ауто-мото савез Републике Српске, а покровитељ ове спортске манифестације је Општина Власеница.

Власеница ће 13. и 14. јула ове године бити домаћин традиционалне брдске ауто-трке. Предстојећег викенда једна од најатрактивнијих стаза окупиће  најбоље возаче из земље, али и из окружења. Стаза се налази на дијелу магистралног пута М 19 Власеница - Хан Пијесак, од старта у Романијској улици на броју 26 (680 метара надморске висине) до излаза из насеља Тугово (1.004 метра надморске висине). Дужина стазе је 5.700 метара. Трка се бодује за  Шампионат Босне и Херцеговине и Отворено првенство Републике Српске. Организатори су Ауто-мото  друштво Власеница, Ауто-мото савез  Републике Српске и  Спортски ауто-мото савез Републике Српске, а покровитељ ове спортске манифестације је Општина Власеница.

Review Overview

User Rating: Be the first one !