Home » Uncategorized @sr » Спектакл за дјецу у Власеници у петак, 12. јула

Спектакл за дјецу у Власеници у петак, 12. јула

Општина Власеница позива све родитеље да доведу своје малишане на 2. Конференцију беба која ће се у нашем граду одржати дана 12.07.2019. године (петак) на Тргу српских бораца у 18.00 часова. Поред избора трочланог предсједништва које чине најмлађа и најстарија беба, као и беба са највише браће и сестара, припремили смо програм за дјецу свих узраста. Уз музику, игрице, такмичења, малишане ће забављати аниматори „Патролне шапе“.

На Конференцији вас очекују занимљиви садржаји попут пузијаде за бебе, трке малишана, плеса и музичких столица, а такмичиће се и очеви у брзом мијењању пелена.
Пријаве учесника ће се вршити истог дана на промотивном пулту од 17.30 часова (Трг српских бораца). За учешће у такмичарском дијелу могу се пријавити сва дјеца рођена у периоду од 12.07.2013. до 12.07.2019. године.

За побједнике такмичења организатори су обезбиједили награде.

Манифестација се одржава уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.
Напомена: У случају кише, манифестација ће бити одржана у кино-сали Културног центра.

 

Општина Власеница позива све родитеље да доведу своје малишане на 2. Конференцију беба која ће се у нашем граду одржати дана 12.07.2019. године (петак) на Тргу српских бораца у 18.00 часова. Поред избора трочланог предсједништва које чине најмлађа и најстарија беба, као и беба са највише браће и сестара, припремили смо програм за дјецу свих узраста. Уз музику, игрице, такмичења, малишане ће забављати аниматори „Патролне шапе“. На Конференцији вас очекују занимљиви садржаји попут пузијаде за бебе, трке малишана, плеса и музичких столица, а такмичиће се и очеви у брзом мијењању пелена. Пријаве учесника ће се вршити истог дана на промотивном пулту…

Review Overview

User Rating: Be the first one !