Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Oдржана Конференција беба у Власеници

Oдржана Конференција беба у Власеници

У петак, 12.јула 2019. године, у Власеници је одржана Конференција беба, која је окупила око двије стотине најмлађих Власеничана.
Између дјеце рођене у периоду од 12.7.2017. до 12.7.2019. године,  у трочлано Предсједништво беба изабрани су најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара: Стефана Вукотић (25.4.2019), Викторија Вучиновић (14.9.2017) и  Ивана Остојић (3.7.2018) која има још сестру и два брата.

Отварајући ову манифестацију, Мирослав Краљевић,  начелник општине, истакао је да је брига о породици најважнија.
„Породица је оно што је најважније и најсветије и ми морамо стварати будућност за сву нашу дјецу и наше потомке. Ми смо ту да помогнемо једни другима, Општина Власеница је ту да да максималну подршку свима, а овај величанствени скуп је још један  доказ тога. По подацима којима располажемо, у посљедње три године, сваке године се роди 70-80 беба, младих Власеничана, а ми ћемо се трудити да им свакодневно стварамо све боље услове за живот, јер дјеца, млади нараштаји, су наша будућност“, истакао је Краљевић.

Дјеца су уживала у дружењу са Патролним шапама, плесним тачкама предшколаца из „Првих корака“, забави,  игри, пјесми, али и у такмичарском дијелу програма.

Конференција је одржана у оквиру пројекта Јачање капацитета и услова за боравак дјеце у предшколској установи у Власеници стварањем бољих предуслова за квалитетан и свеобухватан раст и развој у склопу Финансијског механизма.

Манифестацију је подржало Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и фирма Thor д.о.о. Добој, а Општина Власеница обезбиједила је новчане награде и слатке пакете.

У петак, 12.јула 2019. године, у Власеници је одржана Конференција беба, која је окупила око двије стотине најмлађих Власеничана. Између дјеце рођене у периоду од 12.7.2017. до 12.7.2019. године,  у трочлано Предсједништво беба изабрани су најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара: Стефана Вукотић (25.4.2019), Викторија Вучиновић (14.9.2017) и  Ивана Остојић (3.7.2018) која има још сестру и два брата. Отварајући ову манифестацију, Мирослав Краљевић,  начелник општине, истакао је да је брига о породици најважнија. „Породица је оно што је најважније и најсветије и ми морамо стварати будућност за сву нашу дјецу и наше потомке. Ми смо ту да…

Review Overview

User Rating: Be the first one !