Home » Uncategorized @sr » Oдржана брдска ауто-трка у Власеници

Oдржана брдска ауто-трка у Власеници

Протеклог викенда у Власеници је одржана традиционална брдска ауто-трка под покровитељством Општине Власеница.

Члан Ауто-мото клуба „Цазин“ Салих Љубијанкић укупни је побједник трке, која је вожена у оквиру шампионата БиХ и Отвореног првенства Републике Српске.
Љубијанкић је након двије вожње на стази дугачкој 5.700 метара, остварио најбоље укупно вријеме од 5:54,133 минута, и поставио властити рекорд на стази у Власеници. Побједник је био за воланом „хонде сивик“.

Друго мјесто припало је Мирославу Јосиповићу из Ауто-мото картинг клуба „Фам Спорт“ из Модриче, који је управљао „ладом вестом“, док је трећи у укупном пласману био Марко Вукашиновић из Ауто спорт клуба „Петро Макс“ из Новог Сада, који је возио „ситроен саксо“.

У трци је учествовало 28 возача из 14 клубова из БиХ и региона.

Трка је одржана на дијелу магистралног пута Власеница-Хан Пијесак, од старта у Романијској улици у Власеници, који се налази на 680 метара надморске висине, до насеља Тугово на 1.004 метра надморске висине.

Организатори трке су Ауто-мото друштво „Власеница“, Ауто-мото савез Републике Српске и Спортски ауто-мото савез Републике Српске.

Протеклог викенда у Власеници је одржана традиционална брдска ауто-трка под покровитељством Општине Власеница. Члан Ауто-мото клуба "Цазин" Салих Љубијанкић укупни је побједник трке, која је вожена у оквиру шампионата БиХ и Отвореног првенства Републике Српске. Љубијанкић је након двије вожње на стази дугачкој 5.700 метара, остварио најбоље укупно вријеме од 5:54,133 минута, и поставио властити рекорд на стази у Власеници. Побједник је био за воланом "хонде сивик". Друго мјесто припало је Мирославу Јосиповићу из Ауто-мото картинг клуба "Фам Спорт" из Модриче, који је управљао "ладом вестом", док је трећи у укупном пласману био Марко Вукашиновић из Ауто спорт клуба "Петро…

Review Overview

User Rating: Be the first one !