Home » Друштво » Власеница 28. јула домаћин Државног првенства у бициклизму „Елиминатор“

Власеница 28. јула домаћин Државног првенства у бициклизму „Елиминатор“

Уз подршку Општине Власеница, у недјељу 28. јула 2019. године са стартом у 12.00 часова у Власеници, на стази Лијепа раван дугој око 1.300 метара, биће одржано Државно првенство у брдском бициклизму „Елиминатор“.

Пријаве учесника могу се извршити до 10.00 часова истог дана. Организатор првенства, Бициклистички клуб „КПЛ“ Власеница“, најавио је наградни фонд од 2.000,00 КМ.

Власеница је по трећи пут домаћин оваквог првенства, а организатор истиче атрактивност стазе која је јединствена у БиХ – налази се у прелијепом природном амбијенту окружена боровом шумом, што јој даје посебну драж, како за такмичаре тако и за публику.

Уз подршку Општине Власеница, у недјељу 28. јула 2019. године са стартом у 12.00 часова у Власеници, на стази Лијепа раван дугој око 1.300 метара, биће одржано Државно првенство у брдском бициклизму "Елиминатор". Пријаве учесника могу се извршити до 10.00 часова истог дана. Организатор првенства, Бициклистички клуб "КПЛ" Власеница", најавио је наградни фонд од 2.000,00 КМ. Власеница је по трећи пут домаћин оваквог првенства, а организатор истиче атрактивност стазе која је јединствена у БиХ – налази се у прелијепом природном амбијенту окружена боровом шумом, што јој даје посебну драж, како за такмичаре тако и за публику.

Review Overview

User Rating: Be the first one !