Home » Uncategorized @sr » Oдржана сједница Скупштине општине

Oдржана сједница Скупштине општине

На данашњој 23. Редовној сједници Скупштине општине Власеница усвојен је извјештај о раду и финансијски извјештај  предшколске установе „Први кораци“ за школску 2018/2019. годину, те полугодишњи извјештаји Полицијске станице Власеница у областима криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја, Одбора за жалбе општине Власеница и комисија које је именовала Скупштина општине.

За вршиоца дужности начелника Одјељења за просторно уређење и стамбено–комуналне послове Општинске управе општине Власеница именована је Невена Ступар, а дужности је разријешен Александар Миладиновић.
На сједници су усвојене и Одлука о утврђивању назива улица и тргова, те информације о раду општинских борачких организација, о снабдијевању електричном енергијом општине Власеница и о раду Координационог тима Скупштине општине Власеница за првих шест мјесеци текуће године.

На данашњој 23. Редовној сједници Скупштине општине Власеница усвојен је извјештај о раду и финансијски извјештај  предшколске установе "Први кораци" за школску 2018/2019. годину, те полугодишњи извјештаји Полицијске станице Власеница у областима криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја, Одбора за жалбе општине Власеница и комисија које је именовала Скупштина општине. За вршиоца дужности начелника Одјељења за просторно уређење и стамбено–комуналне послове Општинске управе општине Власеница именована је Невена Ступар, а дужности је разријешен Александар Миладиновић. На сједници су усвојене и Одлука о утврђивању назива улица и тргова, те информације о раду општинских борачких организација, о снабдијевању електричном енергијом…

Review Overview

User Rating: Be the first one !