Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » У току радови на санацији мостова у МЗ Горњи Залуковик

У току радови на санацији мостова у МЗ Горњи Залуковик

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је обишао радове на санацији мостова у мјесној заједници Горњи Залуковик.

Ради се о два моста која су током година, усљед неодржавања и обилних падавина, претрпјела озбиљна оштећења.
Урушени дрвени мостови представљали су велики проблем становништву овог дијела Власенице, те је Општина приступила рјешавању овог питања како би им омогућила нормалну комуникацију и безбједан пролаз.

На овај начин биће модернизован и убрзан саобраћај, а с обзиром на то да се ради о сеоском подручју, мјештанима ће значајно бити олакшано бављење пољопривредним пословима. Предузеће „Зворникпутеви“ а.д. Зворник изводи радове на санацији мостова и изградњи дијелова бетонске конструкције.

Радове финансирају Општина Власеница и Електропривреда Републике Српске.

 

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је обишао радове на санацији мостова у мјесној заједници Горњи Залуковик. Ради се о два моста која су током година, усљед неодржавања и обилних падавина, претрпјела озбиљна оштећења. Урушени дрвени мостови представљали су велики проблем становништву овог дијела Власенице, те је Општина приступила рјешавању овог питања како би им омогућила нормалну комуникацију и безбједан пролаз. На овај начин биће модернизован и убрзан саобраћај, а с обзиром на то да се ради о сеоском подручју, мјештанима ће значајно бити олакшано бављење пољопривредним пословима. Предузеће "Зворникпутеви" а.д. Зворник изводи радове на санацији мостова и изградњи дијелова…

Review Overview

User Rating: Be the first one !