Home » Uncategorized @sr » Завршена изградња моста у Горњем Залуковику, од понедјељка се настављају радови на изградњи другог моста

Завршена изградња моста у Горњем Залуковику, од понедјељка се настављају радови на изградњи другог моста

Завршена је изградња мост у мјесној заједници Горњи Залуковик, а од понедјељка, 19. августа, почиње изградња другог, мањег моста на овом подручју, након што су оба срушена у налету бујичних потока прије два мјесеца, рекао је начелник Власенице Мирослав Краљевић.

Он је истакао да су општина Власеница и предузеће „Електро-Бијељина“ обезбиједили 20.000 КМ за изградњу два моста.
Краљевић је рекао да се мостови налазе на локалном путу који повезује села у тој мјесној заједници са општинама Власеница и Милићи и воде до Хидроцентрале „Горњи Залуковик“ у истоименој власеничкој мјесној заједници. Начелник Краљевић је објаснио да ће за седам до десет дана ова дионица бити у пуној употреби.

„Оба моста грађена су прије педесетак година и морамо да их градимо изнова“, рекао је Краљевић.
Он је додао да је већи мост, који је у потпуности бетонски, већ урађен, а од понедјељка настављају изградњу мањег. „Вјерујем да ћемо на овај начин ријешити горући проблем мјештана овог подручја, који су протекла два мјесеца били изоловани од општина Власеница и Милићи“, рекао је Краљевић.

Мјештанин Радиша Ковачевић изразио је захвалност властима у Власеници, које су се ангажовали за обнову мостова у тој мјесној заједници и трајно ријешили овај проблем.
„Ова два мјесеца долазили смо теренским возилима до села, прелазећи преко потока. Није се дуго чекало на изградњу, што је за сваку похвалу“, рекао је Ковачевић.

Изградња мостова повјерена је предузећу „Зворник-путеви“.

Завршена је изградња мост у мјесној заједници Горњи Залуковик, а од понедјељка, 19. августа, почиње изградња другог, мањег моста на овом подручју, након што су оба срушена у налету бујичних потока прије два мјесеца, рекао је начелник Власенице Мирослав Краљевић. Он је истакао да су општина Власеница и предузеће "Електро-Бијељина" обезбиједили 20.000 КМ за изградњу два моста. Краљевић је рекао да се мостови налазе на локалном путу који повезује села у тој мјесној заједници са општинама Власеница и Милићи и воде до Хидроцентрале "Горњи Залуковик" у истоименој власеничкој мјесној заједници. Начелник Краљевић је објаснио да ће за седам до десет дана ова…

Review Overview

User Rating: Be the first one !