Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Општина поклонила косилицу фудбалском клубу

Општина поклонила косилицу фудбалском клубу

 

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је на Градском стадиону представницима Фудбалског клуба /ФК/ „Власеница“ уручио специјалну косилицу за фудбалске терене.
Краљевић је рекао да Oпштина настоји да подржи рад власеничких спортских клубова који су остваривали одличне резултате у различитим спортским гранама.

„Ово је значајна инвестиција којом ће људи у овом клубу сигурно знати добро да управљају. Фудбалски клуб основан је далеке 1945. године, кроз вријеме је мијењао имена, али је увијек био један од симбола овога града. Многи млади људи овдје свакодневно тренирају и ово је, без сумње, један од најважнијих спортских терена у Власеници“, истакао је Краљевић.

Божидар Куртума, секретар ФК „Власеница“ који се тренутно такмичи у Регионалној фудбалској лиги Републике Српске – група „Исток“, рекао је да ће им косилица коју су добили бити од велике помоћи, јер су до сада градски стадион косили приручним алатима.

„Ово је прва донација оваквог типа нашем клубу у посљедњих тридесетак година“, нагласио је Куртума.

 

  Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је на Градском стадиону представницима Фудбалског клуба /ФК/ "Власеница" уручио специјалну косилицу за фудбалске терене. Краљевић је рекао да Oпштина настоји да подржи рад власеничких спортских клубова који су остваривали одличне резултате у различитим спортским гранама. "Ово је значајна инвестиција којом ће људи у овом клубу сигурно знати добро да управљају. Фудбалски клуб основан је далеке 1945. године, кроз вријеме је мијењао имена, али је увијек био један од симбола овога града. Многи млади људи овдје свакодневно тренирају и ово је, без сумње, један од најважнијих спортских терена у Власеници", истакао је Краљевић.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !