Home » Uncategorized @sr » Oдржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја

Oдржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја

Савјет за безбједност саобраћаја општине Власеница данас је одржао сједницу на којој се говорило о организовању  предстојеће манифестације Дан безбједности саобраћаја, која ће у овој општини бити одржана 20. септембра 2019. године на више локација.

У оквиру манифестације, кроз едукативно-забавни програм и такмичарски дио, најмлађи суграђани, те ученици основне и средње школе, учиће о саобраћајној безбједности.

Циљ манифестације је град по мјери грађана, повећање површина за кретање пјешака и што већа употреба алтернативних видова превоза мјештана, као што су бицикл, јавни превоз и пјешачење.

Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, рекао је да се манифестација другу годину заредом одржава у овој локалној заједници, у оквиру обиљежавања Дана општине Власеница, 21. септембра. Краљевић је подсјетио да је уз помоћ Агенције за безбједност саобраћаја у прошлој години израђен главни пројекат саобраћајне сигнализације и да је у току реализација нових пројеката унапређења саобраћајне безбједности, са посебним акцентом на зону школа.

Oрганизатор манифестације је Општина Власеница, уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Савјет за безбједност саобраћаја општине Власеница данас је одржао сједницу на којој се говорило о организовању  предстојеће манифестације Дан безбједности саобраћаја, која ће у овој општини бити одржана 20. септембра 2019. године на више локација. У оквиру манифестације, кроз едукативно-забавни програм и такмичарски дио, најмлађи суграђани, те ученици основне и средње школе, учиће о саобраћајној безбједности. Циљ манифестације је град по мјери грађана, повећање површина за кретање пјешака и што већа употреба алтернативних видова превоза мјештана, као што су бицикл, јавни превоз и пјешачење. Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, рекао је да се манифестација другу годину заредом одржава у овој…

Review Overview

User Rating: Be the first one !