Home » Uncategorized @sr » Мјештани Баћиног Брда добили асфалт, радови се настављају према Доњем Залуковику

Мјештани Баћиног Брда добили асфалт, радови се настављају према Доњем Залуковику

Пројекат повезивања села на подручју општине Власеница са магистралним путем M 19 и градским језгром започет је прије двије године, а радови се настављају асфалтирањем дионице пута Баћино Брдо – Доњи Залуковик.

„Желимо да ојачамо свако село, стварамо услове за бољи живот, стварамо будућност“, рекао је начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, додајући да се асфалтирањем дионица у руралном подручју рјешавају најкритичније саобраћајне тачке, које су представљале огромне проблеме мјештанима, нарочито у зимском периоду.

Данас је завршена прва етапа у дужини од око 600 метара, а до краја седмице очекује се завршетак радова на асфалтирању преосталих 1.500 метара.
Поменута дионица повезује мјесне заједнице Градина, Доњи Залуковик, Бакићи са градом, те ће модернизација овог, до недавно макадамског пута, у великој мјери олакшати живот  800 становника овог подручја чија егзистенција се претежно заснива на пољопривредној производњи.

Становници овог подручја кажу да је за њих асфалтирање пута од неизмјерног значаја, јер подржава останак људи на овим просторима.

Извођач радова је предузеће „Зворникпутеви“ a.д. Зворник, а радове је омогућила Општина Власеница уз подршку Федералног министарства расељених особа и избјеглица.

Пројекат повезивања села на подручју општине Власеница са магистралним путем M 19 и градским језгром започет је прије двије године, а радови се настављају асфалтирањем дионице пута Баћино Брдо - Доњи Залуковик. „Желимо да ојачамо свако село, стварамо услове за бољи живот, стварамо будућност“, рекао је начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, додајући да се асфалтирањем дионица у руралном подручју рјешавају најкритичније саобраћајне тачке, које су представљале огромне проблеме мјештанима, нарочито у зимском периоду. Данас је завршена прва етапа у дужини од око 600 метара, а до краја седмице очекује се завршетак радова на асфалтирању преосталих 1.500 метара. Поменута дионица повезује…

Review Overview

User Rating: Be the first one !