Home » Uncategorized @sr » Уз подршку МКД ЕКИ постављене нове табле на кошаркашком игралишту у Власеници

Уз подршку МКД ЕКИ постављене нове табле на кошаркашком игралишту у Власеници

На кошаркашком игралишту у Власеници постављене су нове табле које је донирало Микрокредитно друштво ЕКИ, те ће Власеничани, који су познати као заљубљеници у овај спорт, имати  боље услове за рекреацију.

Горан Ђурић, члан општинске Комисије за спорт, истиче да је ово дио активности на побољшању услова за тренинге и бављење спортом у Власеници.

„Уређивање спортских терена у нашем граду почело је од кошаркашког терена. Постављене су нове табле, обручи, мрежице, а у складу са могућностима, потрудићемо се да оштећени дио трибина обновимо и учинимо сигурнијим. Власеница је град спорта, гдје много дјеце игра кошарку и у клубу и рекреативно, из кога је потекао велики број репрезентативаца Србије и Босне и Херцеговине, првотимаца познатих спортских клубова“, казао је Ђурић.

ЕКИ већ дуги низ година успјешно спроводи пројекат „Социјално одговорне активности“ чији је циљ да кроз донације помогне побољшању услова живота локалне заједнице. У настојању да то побољшање буде што квалитетније, ове године су активности донирања допуњене и личним ангажманом ЕКИ запосленика.

 

На кошаркашком игралишту у Власеници постављене су нове табле које је донирало Микрокредитно друштво ЕКИ, те ће Власеничани, који су познати као заљубљеници у овај спорт, имати  боље услове за рекреацију. Горан Ђурић, члан општинске Комисије за спорт, истиче да је ово дио активности на побољшању услова за тренинге и бављење спортом у Власеници. „Уређивање спортских терена у нашем граду почело је од кошаркашког терена. Постављене су нове табле, обручи, мрежице, а у складу са могућностима, потрудићемо се да оштећени дио трибина обновимо и учинимо сигурнијим. Власеница је град спорта, гдје много дјеце игра кошарку и у клубу и рекреативно, из…

Review Overview

User Rating: 4.35 ( 1 гласови)