Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Превентивна кампања „Нити једна чаша прије вожње“ спроведена у Власеници

Превентивна кампања „Нити једна чаша прије вожње“ спроведена у Власеници

У Власеници је данас спроведена превентивна кампања под називом „Нити једна чаша прије вожње“, са циљем повећања нивоа безбједности саобраћаја кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. У оквиру кампање грађанима је подијељен промотивни материјал о безбједности саобраћаја, а Власеничани су имали прилику да испробају и „пијане“ наочаре које симулирају колико је опасно управљати возилом, али и кретати се улицама, под дејствома алкохола.

Превентивна акција је организована у сусрет предстојећим празницима. Кампању „Нити једна чаша прије вожње“ спроводе министарства саобраћаја и веза и унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, Републичка управа за инспекцијске послове и јединице локалне управе.

У Власеници је данас спроведена превентивна кампања под називом „Нити једна чаша прије вожње“, са циљем повећања нивоа безбједности саобраћаја кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. У оквиру кампање грађанима је подијељен промотивни материјал о безбједности саобраћаја, а Власеничани су имали прилику да испробају и „пијане“ наочаре које симулирају колико је опасно управљати возилом, али и кретати се улицама, под дејствома алкохола. Превентивна акција је организована у сусрет предстојећим празницима. Кампању „Нити једна чаша прије вожње“ спроводе министарства саобраћаја и веза и унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, Републичка управа за…

Review Overview

User Rating: Be the first one !