Home » Uncategorized @sr » У недјељу, 2. фебруара, традиционални „Поход у Пјеновац“

У недјељу, 2. фебруара, традиционални „Поход у Пјеновац“

Планинарско-еколошко друштво „АЦЕР“ Власеница вас позива на Традиционални поход у Пјеновац, манифестацију која ће се ове године одржати 1. и 2. фебруара. То је манифестација која траје од 1972. године и која је прерасла у међународно дружење планинара са више од хиљаду учесника.

Програм:
Субота, 1. фебруар 2020.
Дочек планинара из других градова и смјештај у предвиђене објекте.
20.00 – 24.00 Планинарско вече са музиком уживо
У оквиру планинарске вечери планирана је додјела диплома гостујућим друштвима.

Недјеља, 2. фебруар 2020.
До 8.00 Окупљање планинара на паркингу код градског стадиона
8.15 Организован превоз планинара до Пећине – полазне тачке похода
8.45 Отварање похода и пјешачење најљепшим дијеловима Јавор планине. Стаза је дуга око 16 километара и погодна је за све узрасте планинара.
14.00 – 15.00 долазак планинара у Пјеновац. Ручак за све учеснике похода.
Организован повратак аутобуса у Власеницу.

Квалитетан смјештај планинара је обезбијеђен у приватним објектима по цијени од 15 КМ по особи (постељина, загријане просторије, употреба купатила). Ограничен број мјеста је у Мотелу М, 25 КМ по особи. Због великог интересовања молимо Вас да смјештај резервишете на вријеме.
Сви учесници Похода приликом пријаве уплаћују 3 КМ партиципацију за трошкове организације.
Планинарска друштва која на поход долазе са већим бројем планинара и сопственим превозом (комби, минибус, аутобус), користиће тај превоз и за повратак из Пјеновца у Власеницу (30 километара). Остале планинаре, који у Власеницу дођу аутомобилом домаћини похода ће бесплатно превозити на предвиђеним дионицама.
Информације и пријављивање код предсједника Друштва Драгана Илића и секретара Друштва Весне Дошић.
Контакт је могућ и преко фејсбук странице: ПЕД „Ацер“ Власеница или мејла ilicdr@teol.net.

ДОБРОДОШЛИ У ВЛАСЕНИЦУ!

Планинарско-еколошко друштво „АЦЕР“ Власеница вас позива на Традиционални поход у Пјеновац, манифестацију која ће се ове године одржати 1. и 2. фебруара. То је манифестација која траје од 1972. године и која је прерасла у међународно дружење планинара са више од хиљаду учесника. Програм: Субота, 1. фебруар 2020. Дочек планинара из других градова и смјештај у предвиђене објекте. 20.00 – 24.00 Планинарско вече са музиком уживо У оквиру планинарске вечери планирана је додјела диплома гостујућим друштвима. Недјеља, 2. фебруар 2020. До 8.00 Окупљање планинара на паркингу код градског стадиона 8.15 Организован превоз планинара до Пећине – полазне тачке похода 8.45…

Review Overview

User Rating: Be the first one !