Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Посјетите „Гастро сусрете Републике Српске“ сутра у Власеници

Посјетите „Гастро сусрете Републике Српске“ сутра у Власеници

Општина Власеница и Туристичка организација Републике Српске са задовољством позивају грађане на „Гастро сусрете Републике Српске – Власеница 2020“. Циљ скупа је промоција и афирмација гастро понуде Републике Српске, а едукативни дио програма обухватиће предавања еминентних стручњака о темама славска јела и гастро туризам.

Манифестација која ће бити одржана у четвртак, 30. јануара 2020. године, у 11.30 часова, на једном мјесту окупиће произвођаче хране и пића из различитих крајева Републике Српске. Организатори су обезбиједили изложбени простор у мотелу „М“ у Власеници.

Програм ће обухватити и такмичарски дио који подразумијева оцјењивање и избор најбоље домаће ракије.

Општина Власеница и Туристичка организација Републике Српске са задовољством позивају грађане на „Гастро сусрете Републике Српске – Власеница 2020“. Циљ скупа је промоција и афирмација гастро понуде Републике Српске, а едукативни дио програма обухватиће предавања еминентних стручњака о темама славска јела и гастро туризам. Манифестација која ће бити одржана у четвртак, 30. јануара 2020. године, у 11.30 часова, на једном мјесту окупиће произвођаче хране и пића из различитих крајева Републике Српске. Организатори су обезбиједили изложбени простор у мотелу „М“ у Власеници. Програм ће обухватити и такмичарски дио који подразумијева оцјењивање и избор најбоље домаће ракије.

Review Overview

User Rating: Be the first one !