Home » Uncategorized @sr » Начелник општине одржао састанак са пољопривредним произвођачима

Начелник општине одржао састанак са пољопривредним произвођачима

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је одржао састанак са пољопривредним произвођачима из Власенице, на којем се говорило о тренутном стању и планираним активностима Општине у овој години, с обзиром на то да је пољопривреда веома перспективно подручје на овом простору.

Начелник Краљевић истакао је да Општина Власеница пружа подршку пољопривредној производњи у различитим областима, кроз бројне пројекте и мјере које ће бити настављене и у наредном периоду, те да је циљ оваквих састанака што квалитетнија организација и координација надлежних служби са пољопривредним произвођачима. Кроз пројекте подршке пластеничкој производњи поврћа, у протекле три године додијељено је више од 100 пластеника са пратећом опремом власеничким произвођачима.

Пољопривредници су са руководством општине разговарали и о изазовима и проблемима са којима се сусрећу и плановима за развој властите производње.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је одржао састанак са пољопривредним произвођачима из Власенице, на којем се говорило о тренутном стању и планираним активностима Општине у овој години, с обзиром на то да је пољопривреда веома перспективно подручје на овом простору. Начелник Краљевић истакао је да Општина Власеница пружа подршку пољопривредној производњи у различитим областима, кроз бројне пројекте и мјере које ће бити настављене и у наредном периоду, те да је циљ оваквих састанака што квалитетнија организација и координација надлежних служби са пољопривредним произвођачима. Кроз пројекте подршке пластеничкој производњи поврћа, у протекле три године додијељено је више од 100 пластеника…

Review Overview

User Rating: Be the first one !