Home » Uncategorized @sr » У току радови на реконструкцији мјешовитог колектора

У току радови на реконструкцији мјешовитог колектора

Општина Власеница предузела је мјере на рјешавању дугодишњег проблема изливања фекалне канализације и оборинских вода у урбаном дијелу Власенице.

Локално предузеће „Водовод и канализација“ изводи радове на реконструкцији мјешовитог колектора у дужини од 100 метара. У току су радови на замјени канализационих, бетонских цијеви и уградњи нових ПВЦ цијеви. На овај начин биће ријешен проблем становника овог дијела града који обухвата велики број индивидуалних стамбених објеката, четири зграде колективног становања и неколико пословних субјеката, који су се годинама уназад борили са проблемом изливања канализационих и оборинских вода и страховали од зараза.

Завршетак радова очекује се до краја седмице.

Општина Власеница предузела је мјере на рјешавању дугодишњег проблема изливања фекалне канализације и оборинских вода у урбаном дијелу Власенице. Локално предузеће „Водовод и канализација“ изводи радове на реконструкцији мјешовитог колектора у дужини од 100 метара. У току су радови на замјени канализационих, бетонских цијеви и уградњи нових ПВЦ цијеви. На овај начин биће ријешен проблем становника овог дијела града који обухвата велики број индивидуалних стамбених објеката, четири зграде колективног становања и неколико пословних субјеката, који су се годинама уназад борили са проблемом изливања канализационих и оборинских вода и страховали од зараза. Завршетак радова очекује се до краја седмице.

Review Overview

User Rating: Be the first one !